Sybren van der Schaar

Ik ken Susan als een ondernemend persoon met een missie om het werken zinvoller en plezieriger te maken. Ze neemt zowel intuïtief als bedachtzaam haar besluiten waardoor ze snel vertrouwd aanvoelt. De volgende drie woorden beschrijven Susan het beste ondernemend, bedachtzaam en intuïtief.  Ze weet de balans te vinden tussen plezier en zinvolle diensten die aansluiten op de tijdgeest.

Sybren van der SchaarTrainer bij ZakelijkeWorkshops.nlWebsite van Sybren
Marcelle Arriëns

Susan is een vrolijke, leuke en doortastende dame. Ze is gedreven, positief en open. Ik zou haar diensten absoluut aanbevelen! Susan helpt je niet alleen om tot de kern van je leerbehoefte te komen, ze helpt je ook door plezier in te zetten als kracht. Hierdoor leer je sneller, blijft het beter hangen en is leren leuker.

Marcelle ArriënsOpdrachtgever 4 Young People en deelnemer workshop(s)Website van Marcelle
Bart van den Belt

Susan is een enthousiaste en gedreven trainer en ondernemer die een glimlach op je gezicht tovert als je haar ontmoet. Ze is enthousiast, optimistisch en mensgericht. Alleen daarom al zou je met haar moeten samenwerken.

Bart van den BeltFeelancer of the Year 2014, trainer en begeleider Zakelijk Succes Traject Website van Bart
Jirska Marseille

Susan is een zeer bevlogen en energieke vrouw. Ze jaagt haar dromen doelgericht achterna. En dit alles altijd met een lach. Dit is ook wat ik van Susan heb geleerd, een glimlach op je gezicht kan een enorm verschil maken. Ze heeft humor, lef en gedrevenheid. Je krijgt energie van Susan! Ze is zeer kundig en haar enthousiasme en lach werken aanstekelijk. Echt een top-combinatie voor een succesvolle samenwerking.

Jirska MarseilleHR Adviseur KWS, ex-collega bij ISS Linked-in profiel van Jirska
Marcel Roozeboom

Ik heb Susan leren kennen als een open, spontane, vrolijke en inhoudelijke, gedreven persoon. Ze is aardig, vrolijk, open. Rond haar boek Elke dag feest heb ik heel prettig met Susan samengewerkt. Ze staat open voor suggesties, is betrouwbaar qua planning en prettig in de omgang. En bovenal is ze natuurlijk gewoon ‘kundig’ op haar vakgebied.

Marcel RoozeboomMede-eigenaar Futuro Uitgevers, uitgever ‘Elke dag feest’Website van Marcel
Nieke van der Geld

Susan is een krachtige, vrolijke en inspirerende vrouw. Ze is eerlijk, opmerkzaam en vol met humor. Susan ziet vaak precies waar het hem in zit. Susan kan door het toepassen van haar kennis en het gebruiken van haar intuïtie een training of een workshop zo vormgeven dat je er als team ook echt wat aan hebt. Door haar open en directe manier van communiceren heb ik persoonlijk veel geleerd en ben ik mij bewust geworden van de vaak omslachtige manier van communiceren. De zin die ik van Susan heb geleerd “heb je een vraag?” gebruik ik zelf regelmatig zowel voor mijzelf als op de werkvloer.

Nieke van der GeldSociaal Dienstverlener, ex-collega bij SHOP
Marja Davids

Ik ken Susan als een open, spontane persoonlijkheid. Ze is professioneel, gedreven, betrouwbaar en goed in wat ze doet!

Marja DavidsEigenaar Kootshuys en collega-ondernemerWebsite van Marja

Deel jouw ervaring met Susan...