Over Susan

Susan Amoraal is een jonge ondernemer. Ze is opgeleid tot Human Resource Manager. Ze heeft als HR Adviseur gewerkt bij een groot facilitair bedrijf. Na een mooie reis naar de andere kant van de wereld, ging ze werken bij een stichting voor hulp en opvang voor prostituees. Ze begeleidde mannen en vrouwen die wilde stoppen met het sekswerk naar regulier werk. Een pittige klus waarbij ze veel leerde over onze maatschappij, persoonlijke- en groepscoaching maar vooral over zichzelf. Na een paar jaar voelde ze dat de tijd rijp was om een volgende stap te zetten. In 2012 besloot ze haar eigen bedrijf op te richten.

Susan nu is eigenaar van ZakelijkeWorkshops.nl en De Lachcentrale en werkt als trainer en coach. Op deze manier geeft ze vorm aan haar levensmisse: Mensen te leren over zelfliefde. Haar boek ‘Elke dag feest’ is een extra bekrachtiging van deze missie. Het is haar verlangen dat iedereen die dit boek leest of er over hoort, vrolijk wordt. En dan niet alleen een oppervlakkige, vluchtige vrolijkheid, maar dat men diep van binnen vreugde ervaart. Ze wil graag dat haar lezers zich bewuster worden van hun eigen kracht en van alle feestelijke, liefdevolle dingen in hun leven.

Susan Amoraal

Susan is enthousiast en gedreven en krijgt veel support van haar omgeving. Haar partner, familie, vrienden en zakelijk netwerk juicht haar toe en spoort haar van de zijlijn aan om het beste uit zichzelf te halen. Dit vertrouwen sterkt haar en maakt dat ze zichzelf nog meer kan ontwikkelen tot iemand die waarde toevoegt in de wereld.

Ze wordt geïnspireerd door grote leiders zoals Nelson Mandela maar ook spirituele wijzen zoals Paulo Coehlo en Deepak Chopra. Dichter bij huis leert ze door het lezen van boeken vol levenslessen, de natuur, van haar persoonlijke- en zakelijke relaties en van haar meditaties waarbij ze contact maakt met haar ziel en de engelen. Ze heeft een opleiding gevolgd op het gebied van Persoonlijk Leiderschap en Coaching. Susan is NLP Master en onder andere bekend met de theorie uit de Transactionele Analyse en Systemisch Werken.

Susan denkt in mogelijkheden, ze is positief ingesteld en to-the-point. Anderen zeggen over haar dat ze open, vrolijk en betrouwbaar is. Lees hier wat anderen nog meer over haar zeggen… Meer informatie over Susan haar opleiding- en werkervaring kun je vinden op haar Linked-In profiel.

Kom in contact met Susan