Coaching voor ouders Bewuste Leiders

Coaching voor ouders

“Je kinderen zijn je kinderen niet.Zij zijn de zonen en dochters van ’s levens hunkering naar zichzelf. Zij komen door je, maar zijn niet van je, en hoewel ze bij je zijn, behoren ze je niet toe. Je mag hen je liefde geven, maar niet je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten. …. Jullie zijn de bogen waarmee je kinderen als levende pijlen worden weggeschoten.
…Laat het gebogen worden door de hand van de boogschutter een vreugde voor je zijn: want zoals hij de vliegende pijl liefheeft, zo mint hij ook de boog die standvastig is.” ― Kahlil Gibran

Wat is jullie aanpak?

We kunnen aan de slag met verschillende thema’s. Vaak komt het erop neer dat er oude, belemmerende programma’s spelen in je leven die je ervan weerhouden om de ouder te zijn die je wilt zijn. Kinderen zijn onze spiegels. Wat je ziet bij hen, reflecteert iets van jou. Daarom is zelfonderzoek een belangrijk onderdeel van de coaching.

  • Welke oude pijn kan je loslaten en transformeren zodat je met een ander perspectief kan kijken naar jouw eigen rol als ouder?
  • Hoe kan jij op een constructieve manier (samen met je partner) de leiding nemen in je gezin?
  • Wat kan jij doen om je kinderen te begeleiden bij hun uitdagingen in deze 3D werkelijk?
  • Hoe kan jij, het lichtwezen dat ze zijn, eren en respecteren?
  • Wat kan jij van hen leren? Wat wil er gebeuren?

Wij begeleiden je om het antwoord op deze of andere vragen die je hebt, te vinden. Met methodieken als PSYCH-K®, Systemisch werken of transformatief coachen volgens de Bridgman methode kunnen we je inzicht geven en praktische handvatten bieden.

 

Met welke thema's kan je terecht?

Ondernemers

Wat is het uitgangspunt van de coaching?

Wij begeleiden jou van 3D naar 5D ouderschap. Ons uitgangspunt is dat je jij als ouder of verzorger weliswaar de leiding hebt in je gezin, maar dat betekent nog niet dat je de baas bent. Hoe kan je op een gelijkwaardige, liefdevolle en krachtige manier omgaan met je kinderen en met je partner? Dat gaan we samen onderzoeken.

Soms is het handig om samen met je kind(eren) of partner te komen maar dat is zeker niet altijd nodig. Op afstand is er veel mogelijk en daarbij komt dat, als jij verandert, je omgeving mee transformeert.

Praktische info

Willen jullie kennismaken en ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem direct contact op via 06 – 28367914 of vul het contactformulier in.

Is dit iets voor jou?

Willen jullie kennismaken en ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem direct contact op via 06 – 28367914 of vul het contactformulier in.

Vul het contactformulier in.