Interim

Interim

Een verandering van binnenuit, dat is waar ik me als tijdelijke Projectleider, Teamcoach of Verandermanager voor inzet. Vanuit verbinding met mezelf, met de ander (organisatie, team, individu) en met het doel, breng ik een beweging op gang. Er is aandacht voor de onder- en voor de bovenstroom: voor de structuur en de cultuur.

Interim werk is gericht op het begeleiden van een verandering of het implementeren van een droom. Een optimale context creëren zodat het project, de verandering of het team voor alle betrokkenen waardevol is, daar krijg ik een kick van! Handen uit de mouwen om samen een duurzame transformatie van binnenuit in gang te zetten. Ik heb er zin in!

Wat kunnen jullie verwachten?

Iemand die sociaal vaardig is en goed weet af te stemmen op de omgeving. Mijn ervaring en systemische benadering helpen mij om snel de vinger op de zere plek te leggen. Dit doe ik met empathie en op een luchtige manier. Vreemde ogen dwingen zeggen ze wel eens. Ik zal niemand dwingen maar ik zal het ook niet nalaten om mensen uit te dagen. Een klein stapje uit je comfortzone kan het verschil maken.

Wat levert het jullie op?

In het gunstigste geval vinden jullie het in eerste instantie niet leuk dat ik er ben. Blinde vlekken zichtbaar maken, orde op zaken stellen en moeilijke gesprekken voeren is namelijk niet per se leuk maar wel waardevol. Uiteindelijk levert het jullie een duurzame verandering op van binnenuit. Dat is in ieder geval mijn doel, sluit dat aan bij jullie doel? Dan creëren we samen iets moois!

1 + 1 = 3

Ik werk graag samen met experts. Met ervaren consultants, verandermanagers, (organisatie) coaches, psychologen en trainers. Zij zijn mijn sparringspartner en ik die van hen. Zo houden we elkaar scherp en groeit onze toegevoegde waarde.

Voor welke rollen inzetbaar?

  • Projectleider
  • Teamcoach
  • Verandermanager
  • HR Manager
  • Learning en devolopment
  • Implementatie zelforganisatie/sturing

Hebben jullie een andere tijdelijke rol en spreekt mijn profiel jullie aan. Laten we dan in gesprek gaan.

Zijn wij een match?

Het liefste werk ik in een organisatie die de moed heeft om haar (collectieve) bewustzijn te vergroten. Een organisatie waar eigenaarschap, heelheid en ontwikkeling geen loze termen zijn maar voelbaar aanwezig is. Dat willen jullie waarschijnlijk ook wel. Is dit nog niet het geval? Alle beetjes helpen en ik draag graag bij aan een stap in de nieuwe richting.

Interesse?

  • Vul het contactformulier in dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Wil je direct kennismaken? Bel dan 06-28367914 of mail naar info@susanamoraal.nl