Ons team

Wie wij zijn? Wij zijn lichtwerkers, net als jij. Een lichtwerker draagt actief bij het vergroten van het licht en lichtheid op deze aarde. In onze 3D werkelijkheid is nog veel onlicht en dichtheid. Hoe meer we onszelf persoonlijk ontwikkelen, hoe meer we ont-dekken wie we écht zijn en hoe bewuster we ons worden van de hogere dimensies die aanwezig zijn. Deze dimensies (5D bijvoorbeeld) biedt een heel nieuw paradigma: liefde, eenheid en oneindig veel meer. Jij bent niet de enige leider op weg naar een bewuster leven. Laten we samen op reis gaan.

Susanne Amoraal Bewuste Leiders

Susanne Amoraal

‘Een idealist’ zo noemen anderen mij wel eens. En daar ben ik eerlijk gezegd best trots op. Mijn geloof in een liefdevolle, bewuste en duurzame wereld maakt dat ik doe wat ik nu doe.

Persoonlijke ontwikkeling en groei is altijd erg belangrijk geweest voor mij. Mijn belangrijkste levenslessen heb ik geleerd als dochter van mijn (gescheiden) ouders. De overtuigingen en ervaringen die de eerste zeven jaar van mijn leven zijn ontstaan zijn ontmaskerd. De destructieve programma’s (die elk mens heeft) hebben steeds minder grip op mij. Door actief bezig te zijn met Psych-K, Systemisch Werk, Hartenkracht, healing, beweging en meditatie vergroot ik mijn bewustzijn en mijn trillingsniveau. Dat voelt heerlijk vrij.

Voorzien van goede moed en een stevige coachopleiding ben ik in 2012 voor mezelf begonnen. Na twee jaar kwam Zakelijke Trainer op mijn pad en daar ben ik nu nog steeds eigenaar van. In mijn werk als coach kan ik helemaal mijn ei kwijt en ervaar ik als de kers op de taart.

Roald Ploegmakers

Geen trucjes maar een verandering van binnen uit. Dat is waar ik op inzet. We staan aan de vooravond van een nieuw management paradigma, een nieuwe manier van organiseren. Heelheid, verbinding en eigenaarschap zijn termen die steeds meer tot leven komen. We zien dat duurzame beslissingen, transities en transformaties niet alleen meer plaats op basis van stevig denkwerk. Het gebeurt steeds meer vanuit ons hart en op intuïtie. Vertrouwen en handelen vanuit die wijsheid vraagt om moed! Ik moedig jullie graag aan!

Roald Ploegmakers Bewuste Leiders

Kom in contact

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Kom in contact info@bewusteleiders.nl, Susanne 06-28367914, Roald 06-51754945 of vul het contactformulier in.

Vul het contactformulier in