Ontwikkelprogramma's

Ontwikkelprogramma's

De ontwikkelprogramma’s zijn gericht op het verstevigen van een krachtige basis zodat de weg naar groei vrij komt. De ontwikkelprogramma’s zijn online en individueel te volgen maar we bieden ook de mogelijkheid om met  een gewenst thema aan de slag te gaan in een onderneming of gezin.

Voor wie?

Met een systemische bril op bekijken we de huidige situatie: het vertrekpunt. We stellen in overleg het doel vast en bepalen samen op welke manier we daar denken te komen. En dat laten we dan ook weer los. De ervaring leert dat ontwikkeltrajecten zich niet zo gemakkelijk laten sturen door ons hoofd. Mijn aanpak is dan ook zorgvuldig afstemmen op de omgeving en vertrouwen op mijn intuïtie. Ruimte bieden voor dat wat zich wil laten gebeuren. Klinkt mooi toch?!

Aanpak

Een verandering van binnenuit, dat is waar ik me voor inzet. Ingewikkelde theorie of modellen kan je zo van internet halen. Mijn toegevoegde waarde zit in het toepassen van die kennis. Alleen toegepaste kennis is van waarde. Leiders die klaar zijn voor de toekomst, excellerende teams en professionals die eigenaarschap tonen, dat kan een ontwikkeltraject jullie opleveren. Wat je aandacht geeft groeit!

Resultaat

Ik werk graag samen met experts. Met ervaren consultants, verandermanagers, (organisatie) coaches, psychologen en trainers. Zij zijn mijn sparringspartner en ik die van hen. Zo houden we elkaar scherp en groeit onze toegevoegde waarde.

Programma's

De ontwikkeltrajecten zijn gericht op:

Ook persoonlijk leiderschap, feedback en coaching zijn thema’s waar ik me graag mee bezig hou. Hebben jullie een ander onderwerp waar jullie mee aan de slag willen? Laten we in gesprek gaan en de mogelijkheden onderzoeken.

Praktische info

Je kan beginnen op elk gewenst moment en op elke gewenste plek. Je kunt het online programma in je eigen tempo volgen. Ideaal is het om het te combineren met een coachtraject voor extra diepgang en een duurzaam resultaat. Je kan dan gebruik maken van een leuke combi korting.

Lees meer praktische informatie…

Interesse?

Vul het contactformulier in dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op. Wil je direct kennismaken? Bel dan 06-28367914 of mail naar info@susanamoraal.nl.