Ontwikkeltraject

Ontwikkeltraject

Ontwikkelen impliceert beweging. Alles is constant in beweging, de vraag is waar toe? Vanuit verbinding met jezelf, de ander, de organisatie en het doel gaan we samen op reis. Het uitgangspunt is: een duurzame verandering van binnenuit waarbij we vertrouwen op het proces.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Alle seinen op groen staan: bereidheid, duidelijkheid, betrouwbaarheid, moed en vertrouwen zijn key. Een optimale context zorgt voor een vruchtbare en duurzame uitkomst van het ontwikkeltraject. Ik help jullie hier graag bij!

Wat kunnen jullie verwachten?

Met een systemische bril op bekijken we de huidige situatie: het vertrekpunt. We stellen in overleg het doel vast en bepalen samen op welke manier we daar denken te komen. En dat laten we dan ook weer los. De ervaring leert dat ontwikkeltrajecten zich niet zo gemakkelijk laten sturen door ons hoofd. Mijn aanpak is dan ook zorgvuldig afstemmen op de omgeving en vertrouwen op mijn intuïtie. Ruimte bieden voor dat wat zich wil laten gebeuren. Klinkt mooi toch?!

Wat levert het jullie op?

Een verandering van binnenuit, dat is waar ik me voor inzet. Ingewikkelde theorie of modellen kan je zo van internet halen. Mijn toegevoegde waarde zit in het toepassen van die kennis. Alleen toegepaste kennis is van waarde. Leiders die klaar zijn voor de toekomst, excellerende teams en professionals die eigenaarschap tonen, dat kan een ontwikkeltraject jullie opleveren. Wat je aandacht geeft groeit!

1 + 1 = 3

Ik werk graag samen met experts. Met ervaren consultants, verandermanagers, (organisatie) coaches, psychologen en trainers. Zij zijn mijn sparringspartner en ik die van hen. Zo houden we elkaar scherp en groeit onze toegevoegde waarde.

Welke ontwikkeltrajecten?

De ontwikkeltrajecten zijn gericht op:

Ook persoonlijk leiderschap, feedback en coaching zijn thema’s waar ik me graag mee bezig hou. Hebben jullie een ander onderwerp waar jullie mee aan de slag willen? Laten we in gesprek gaan en de mogelijkheden onderzoeken.

Zijn wij een match?

Organisaties zijn niet statisch maar een levende systeem die op haar unieke manier een bijdrage aan de wereld levert. Zoals elk systeem heeft ook jullie bedrijf patronen, normen en waarden. Het maakt me nieuwsgierig en ik ontdek graag welke dat zijn. Staan jullie open om dit samen met mij te onderzoeken en een optimale context te creëren voor een duurzaam ontwikkeltraject? Ja? Laten we snel kennismaken!

Interesse?

  • Vul het contactformulier in dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Wil je direct kennismaken? Bel dan 06-28367914 of mail naar info@susanamoraal.nl.