Over Susan

Een eerlijk, open en directe benadering, dat mag je van mij verwachten. Ik daag jullie uit om met een moedig hart de dingen te doen die nodig zijn voor een resultaat dat iedereen in jullie omgeving dient. Dit doe ik op een luchtige manier met een vleugje humor.

Natuurlijk doe ik dat niet alleen. Door mijn rol van eigenaar/directeur bij Zakelijke Trainer heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van experts. Met een select groepje werk ik graag samen aan duurzame veranderingen binnen organisaties.

Susan Amoraal
06-28367914
info@susanamoraal.nl

Even voorstellen...

‘Een idealist’ zo noemen anderen mij wel eens. En daar ben ik eerlijk gezegd best trots op. Mijn geloof in een liefdevolle, bewuste en duurzame wereld maakt dat ik doe wat ik nu doe.

Na mijn HBO opleiding tot Human Resource Manager ben ik aan de slag gegaan als HR Adviseur om vervolgens na een paar jaar een verre reis te maken. Na terugkomst ben ik als coach en trainer gaan werken bij een Stichting die hulp en informatie biedt aan prostituees. Voorzien van goede moed en een stevige coachopleiding ben ik in 2012 voor mezelf begonnen. Na twee jaar kwam Zakelijke Trainer op mijn pad en daar ben ik nu nog steeds trotse eigenaar van. Mijn werk als zelfstandig adviseur, coach en interim-er zie ik als de kers op de taart.

Persoonlijke ontwikkeling en groei is altijd erg belangrijk geweest voor mij. Ik vraag me dagelijks af wat zich afspeelt op de onderstroom: Wat is er nu écht aan de hand? Wat heb wil hier gebeuren? Door actief bezig te zijn met systemisch werk, coaching, gezondheid, beweging en meditatie vergroot ik mijn bewustzijn. Dit helpt niet alleen om mijn eigen wereld vrediger te maken, vanuit dat bewustzijn kan ik ook aanwezig zijn voor anderen en hen inspireren en begeleiden. En daar kom ik graag mijn bed voor uit!

Een verandering van binnenuit

Geen trucjes maar een verandering van binnen uit. Dat is waar ik op inzet. We staan aan de vooravond van een nieuw management paradigma, een nieuwe manier van organiseren. Heelheid, verbinding en eigenaarschap zijn termen die steeds meer tot leven komen. We zien dat duurzame beslissingen, transities en transformaties niet alleen meer plaats op basis van stevig denkwerk. Het gebeurt steeds meer vanuit ons hart en op intuïtie. Vertrouwen en handelen vanuit die wijsheid vraagt om moed! Ik moedig jullie graag aan!

Referenties

‘Lieve Susan, dank voor de fijne samenwerking van de afgelopen tijd. Ik waardeer je directe, eerlijke, open benadering enorm. Je doet dit altijd in verbinding en om samen tot een oplossing te komen. Ik heb enorme bewondering voor je gedrevenheid, passie, creativiteit en ook kwetsbaarheid die je inzet om je bedrijf professioneel te begeleiden. Chapeau!’ Dit schreef Dinga van Driel, een teamcoach waar ik nauw mee samenwerk op een kaartje voor mij. Super fijn om gezien te worden.

Als eigenaar / directeur van Zakelijke Trainer ben ik super trots op de reviews van onze klanten. We krijgen een gemiddelde score van bijna een 9 (lees meer…) Op persoonlijke titel heb ik onder andere een succesvolle bijdrage geleverd aan trajecten bij Avio Diepen, Rivierduinen, Arrange Integrated, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en Staedion.

Wat nou als we het helemaal anders gaan doen dan we gewend zijn?

Durven jullie de uitdaging aan? Kom in contact en vraag naar de mogelijkheden: info@susanamoraal.nl of 06-28367914