Retraites

Retraite

Quality tijd voor jezelf, je gezin of werknemers. Geen afleiding. Er echt helemaal zijn zodat je vanuit verbinding met jezelf, verbinding kan maken met de ander. In een ontspannen setting ont-dek je nog meer wie je in essentie bent, wie de ander is én wat je van elkaar kan leren. Elke retraite heeft een eigen thema, doelgroep en vorm. Welke spreekt jou het meeste aan?

Agenda

22 – 24 januari 2021
Stilte weekend

19 – 22 februari 2021
Gezinsretraite

Insteek

In het gunstigste geval vinden jullie het in eerste instantie niet leuk dat ik er ben. Blinde vlekken zichtbaar maken, orde op zaken stellen en moeilijke gesprekken voeren is namelijk niet per se leuk maar wel waardevol. Uiteindelijk levert het jullie een duurzame verandering op van binnenuit. Dat is in ieder geval mijn doel, sluit dat aan bij jullie doel? Dan creëren we samen iets moois!

Resultaat

Ik werk graag samen met experts. Met ervaren consultants, verandermanagers, (organisatie) coaches, psychologen en trainers. Zij zijn mijn sparringspartner en ik die van hen. Zo houden we elkaar scherp en groeit onze toegevoegde waarde.

Locatie

Praktische info

Het liefste werk ik in een organisatie die de moed heeft om haar (collectieve) bewustzijn te vergroten. Een organisatie waar eigenaarschap, heelheid en ontwikkeling geen loze termen zijn maar voelbaar aanwezig is. Dat willen jullie waarschijnlijk ook wel. Is dit nog niet het geval? Alle beetjes helpen en ik draag graag bij aan een stap in de nieuwe richting.

Interesse?

Inschrijven? Dat kan. Geef je op door het onderstaande formulier in te vullen of bel naar 06-28367914. Mailen mag ook: info@bewusteleiders.nl