Persoonlijk leiderschap

PSYCH-K ®

Iedereen heeft diepgewortelde overtuigingen. Dit geloofssysteem vormt het fundament van je persoonlijkheid. Tijdens je leven ontstaan er onbewust talloze overtuigingen die je gemoedstoestand, je prestaties, je relaties, je gevoel van zelfwaarde, je gezondheid en ook je kijk op spiritualiteit bepalen. ‘PSYCH-K ® is een een gebruiksvriendelijke manier om de software van je geest te herschrijven en zo de uitdraai van je leven te veranderen.’zegt Robert M. Williams, grondlegger van PSYCH-K ®.

Wat is PSYCH-K ®?

PSYCH-K ® is een methode die je helpt je onbewuste programma’s te transformeren. Ongeveer 95% van onze gedachten zijn onbewust. Sommige van die gedachten zijn heel helpend zoals: ‘ik hou onvoorwaardelijk van mezelf’ of ‘ik kan het’. Maar we hebben ook heel veel overtuigingen die belemmerend werken. Denk aan: ‘wat ik doe is niet echt belangrijk’ of ‘anderen zijn de oorzaak van mijn problemen’.

Met een PSYCH-K ® balans kan je je geest herprogrammeren met nieuwe bekrachtigende overtuigingen en ongewenste stress reduceren. Je krijgt daarmee toegang tot je volledige potentieel aan gedragsmogelijkheden. Je wordt in staat gesteld om destructieve programma’s te transformeren.

De grondlegger Robert William heeft PSYCH-K ® ontwikkelt om je te helpen jouw goddelijke oorsprong te herkennen, jouw grootsheid te ontdekken en de vrede te vinden die je zoekt. Het is een techniek die voor een snelle verandering in je leven kan zorgen. Ideaal voor leiders die willen leven met de voet van de rem.

Hoe gaat het in zijn werk?

Met onze bewuste geest gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen die je graag zou willen transformeren. Als we meer duidelijkheid hebben over het thema, kiezen we een aantal krachtige doelovertuigingen. Overtuigingen die jou ondersteunen.

De rest van het proces zal vooral op onderbewust niveau plaatsvinden, want ongeveer 95% van wat je op een dag denkt, is onderbewust. Het proces gaat in grote lijnen ongeveer zo:

  • Je test aan de hand van een spiertest of je helpende overtuigingen in je systeem zitten. Is dit niet het geval dan gaan we a.d.h.v. een passende balans, aan de slag met het transformatieproces.
  • Met de PSYCH-K ® houding, die de ‘Hele Brein-houding’ genoemd wordt, is het alsof je op een record-knop drukt, waarbij je nieuwe overtuigingen kunt installeren.
  • Nadat je een balans hebt gedaan, maak je een actieplan: wat ga je vanaf nu anders doen?

Praktische info

Wil jij een keer kennismaken met deze techniek om te ontdekken wat het voor je kan doen? De kosten voor een sessie PSYCH-K® zijn gelijk aan het coachtarief en komt neer op €111,- per uur (exclusief 21% btw voor ondernemers).

De locatie is in de buurt van Den Haag.

Neem direct contact op!