Susanne Amoraal

Susanne Amoraal

Langzamerhand doe ik mijn achternaam steeds meer eer aan. Mij correct en wenselijk gedragen maakt plaats voor wat ik zelf voel en wil, ook als dat verschilt van de collectieve normen of overtuigingen. Ik voel me steeds vrijer en daardoor meer verbonden met mezelf en andere wezens. Het heeft heel wat tranen, frustratie en moed gekost, maar het lichte gevoel waar ik nu zo snel bij kan komen en het vertrouwen wat daaraan linkt, is het dubbel het dwars waard.

Over mij

Ik ben opgegroeid als oudste kind in een gereformeerd gezin met een zusje en broertje. Mijn ouders waren jong en hun huwelijk was op z’n zachtst gezegd niet een groot succes. Op mijn zestiende scheidden ze.

Na mijn studententijd ben ik alleen op reis gegaan, dat was het startsein om mijzelf serieus te gaan nemen. Bij terugkomst wilde ik werk met betekenis doen en werd ik begeleider van sekswerkers in Den Haag. Met een diploma HRM op zak, een portie levenservaring en een vleugje koude psychologie kwam ik een heel eind, maar niet ver genoeg.

Ik begon aan een tweejarige opleiding tot coach. Sindsdien ben ik minimaal één keer in de maand bewust bezig met het ontwikkelen van mijzelf. Of het nu een opleiding is, een therapeut, healer of coach van wie ik leer… ik blijf mezelf ontwikkelen.

Vanaf 2012 ben ik begonnen als zelfstandig coach en trainer. In 2015 heb ik samen met mijn partner Roald een trainingsbureau gestart. En naast het werk voor mijn Coaching & Healing praktijk ben ik nog steeds eigenaar van Zakelijke Trainer.

We hebben samen 2 zoontjes en ik ben ook bonusmoeder van Roald’s twee oudere kinderen. De rol van (bonus)moeder heeft mijn leven veranderd. Het is prachtig en tegelijkertijd pijnlijk confronterend. Het is hard werken en keihard genieten. Het is alles wat ik niet verwacht had.

Het grootste geschenk wat ik mezelf, en daarmee ook hen geef, is het verruimen van mijn eigen bewustzijn. Ik kijk elke dag liefdevol naar mijn kinderen en met diezelfde blik kijk ik ook met zachtheid naar mijn eigen proces. Ik glimlach en ben dankbaar.

Mijn opleidingen

  • Coaching en Communicatie
  • NLP (practitioner en master)
  • Transactionele Analyse
  • Kindercoaching
  • Faciliteren van Systemisch werk (familieopstelling)
  • Reiki (practitioner)
  • PSYCH-K® (basis, advanced, health and wellbeing)
  • Soul Body Fusion
  • Energetisch waarnemen (reading)
  • Sjamanisme (basis)

Mijn waarheid en wens

Ik geloof dat we een spiritueel wezen zijn met een menselijke ervaring. We zijn naar de aarde gekomen om dichtheid, dualiteit en het gevoel van afgescheidenheid te ervaren. Misschien kwam je hier om een les te leren en een thema uit te werken, of misschien ben je hier gekomen met een duidelijke zielsmissie (bijdragen aan de transformatie van de mensheid bijvoorbeeld). Of je het nu wel of niet weet met je bewuste geest, je bent hier niet voor niets. Dit is mijn waarheid. Ik nodig je uit om jouw eigen waarheid te vinden.

Mijn wens is dat er steeds meer mensen zich gaan herinneren dat de (collectieve) werkelijkheid die we creëren niet meer dan een droom is. Een droom waarvan je de spelregels naar eigen inzicht kan veranderen. Sterker nog, je kan ervoor kiezen om wakker te worden en je weer te herinneren dat je een spiritueel wezen bent met een menselijke ervaring.

Dit besef biedt een ander perspectief. Het biedt opties, vrijheid en verbondenheid. De eerste stap is zelfonderzoek, en daar help ik je met alle liefde bij!

Kom in contact!

Wil je contact opnemen? Vul het intakeformulier in en plan direct een afspraak in. Wil je eerst nog iets meer weten? Vul dat het contactformulier in, bel naar 06-28367914 of mail naar info@susanamoraal.nl

Wie weet ontmoeten we elkaar snel!
Licht groet, Susanne Amoraal