Retraites

Retraite

Quality tijd voor jezelf, je relatie of je gezin. Geen afleiding. Er echt helemaal zijn, zodat je vanuit verbinding met jezelf verbinding kan maken met de ander. In een ontspannen setting ontdek je nog meer wie je in essentie bent, wie de ander is én wat je van elkaar kan leren. Elke retraite heeft een eigen thema, doelgroep en vorm. Welke spreekt jou het meeste aan?

Agenda

22 – 24 januari 2021
Stilte weekend

20 – 21 februari 2021
Persoonlijke intensive – 2-daagse

22-26 maart 2021
Chakra’s in balans

9-11 april
Vrouwencirkel

Praktische info

De maximale groepsgrootte verschilt per retraite. Over het algemeen zullen de groepen rond de 9 tot 12 personen zijn.

Voor de weekend retraites geldt dat de retraite op vrijdag om 16 uur begint tot zondag 16 uur. Voor de midweek retraites starten we op maandag om 10 uur en eindigen we op vrijdag om 16 uur. De persoonlijke of relatie intensive is van zaterdagochtend 10 uur tot zondagmiddag 16 uur.

De tarieven verschillen per retraite.

Locatie

Kijk bij de betreffende retraite voor de exacte locatie. Elke locatie is gelegen in de natuur met mogelijkheden om te wandelen of lekker buiten te zijn. Verder zorgen we voor vegetarische maaltijden, eerlijk en gezond.

Interesse?

Inschrijven? Dat kan. Geef je op door het onderstaande formulier in te vullen of bel naar 06-28367914. Mailen mag ook: info@susanamoraal.nl