Systemisch werk Susan Amoraal

Systemisch werk

Systemisch werk wordt ook wel familieopstelling genoemd. De methode is erop gericht om verstrikkingen en blokkades in een systeem te helen en te transformeren, zodat de stroom van leven en liefde weer op gang komt.

Het eerste systeem waar wij als kind mee te maken hebben is het familiesysteem. De dynamieken die je daar aantrof, hebben ook nu nog invloed op jouw (onbewuste) overtuigingen, gedachten en gedragingen. Sommige invloeden voelen fijn en bekrachtigend, maar de meeste dynamieken, waar je je vaak niet eens bewust van bent, werken als een elastiek dat je steeds weer naar achter trekt. Niet heel helpend in je dagelijks leven.

In gezinnen spelen systeemdynamieken een grote onzichtbare rol. De 3 systemische wetten helpen om de binding, de ordening en de balans van geven en nemen te herstellen.

Energetisch veld vol informatie

Met systemisch werk haal je de informatie op uit ‘het energetische veld’. Aan de hand van een situatie of conditie waar je nu mee te maken hebt, onderzoeken we waar in het systeem de liefdes- en levensenergie niet voluit stroomt.

Misschien had je een afwezige vader en werk je nu heel hard om (zijn) erkenning te krijgen? Misschien was er veel strijd tussen je ouders en ben jij ertussen gaan staan? Misschien zijn er dingen in de oorlog gebeurd die jouw moeder niet kon verwerken en ben jij voor haar gaan zorgen (in plaats van andersom)?

Het kan zijn dat je bewuste kennis hebt van de blokkade, maar vaak is het onbewust. Als we duidelijk hebben waar de verstrikking zich bevindt, onderzoeken we welke helende beweging we kunnen maken.

Wat kan je verwachten met Systemisch werk?

Jouw vraag of wens staat centraal. Aan de hand van een (tafel)opstelling onderzoeken we samen waar in het systeem er een blokkade is ontstaan.

Bij 1 op 1 sessies maken we geen gebruik van menselijke representanten, maar van bijvoorbeeld houten poppetjes. Door de energie die vrijkomt wanneer jij de poppetjes opstelt wordt er op een subtiele (en soms minder subtiele manier) informatie beschikbaar waar je met je bewuste geest niet bijkomt.

Doordat je op energetisch niveau werkt, kan je op deze diepe laag inzetten op heling en transformatie. Soms is alleen een inzicht al heel helend. Het proces zal precies gaan zoals dat voor jou passend is, je kan niets fout doen.

Praktische info

De sessies duren maximaal 1,5 uur. Naar aanleiding van de online intake en jouw voorkeur, beslissen we of de afspraak telefonisch, online of fysiek plaatsvindt.

De investering voor een losse telefonische of online sessie is €125. Voor afspraken bij mij in de praktijk reken ik €150.

De ervaring leert dat 3 tot 5 sessies al een grote verandering teweeg brengt.

  • 3 sessies = €300 (telefonisch/online) of €375 (fysiek)
  • 5 sessies = €475  (telefonisch/online) of €600 (fysiek)

Geïnteresseerd? Vul het intakeformulier in en plan direct een afspraak in. Wil je eerst nog iets meer weten? Vul dat het contactformulier in, bel naar 06-28367914 of mail naar info@susanamoraal.nl

Neem direct contact op!