Teambuilding Susan Amoraal

Testimonials

Coaching & Healing helpt bij het transformeren van blokkades. Het helpt je om je vrijer, vrolijker en meer verbonden te voelen. Dat is het doel van de Coaching & Healing sessies. Ik heb een aantal van jouw voorgangers gevraagd hoe zij de sessies met mij hebben beleefd. Ik hoop dat het je helpt in het maken van je keuze.

Dank aan Maureen, Richard, Trui en Cas voor het delen van hun ervaring.

Cas (17 jaar)

De sessie met Susanne was heel prettig, de tijd wordt genomen om dingen te doen. Je ziet jezelf op een nieuwe manier en leert jezelf beter kennen. Je komt erachter wat de onbewuste gedachtes over jezelf zijn. Soms is het even schrikken dat je niet de persoon bent die je wil zijn maar het is goed om het onder ogen te zien.

Maureen (39 jaar)

Mijn ervaring met Susan was heel warm, veilig en intens. Ze geeft je de ruimte en de rust om echt bij jezelf te komen. Iedere keer een stapje verder. Confronterend, op een fijne manier. De gesprekken, de sessies zou ik een ieder aanraden. Jezelf veranderen is moeilijk en intens, maar oh zo fijn en helend.

Richard (41 jaar)

Wij hebben de nodige moeite (gehad) om de “levendigheid” en boosheid van onze dochter in goede banen te leiden. Zij heeft een diagnose ADHD gekregen. We zijn op enig moment gestart met cognitieve gedragstherapie en hebben daarnaast ook medicatie geprobeerd. Dit heeft een (zeer) beperkt merkbaar resultaat gehad.

Na 3 sessies met Susanne zijn we haar gedrag beter begrijpen. De informatie die Susanne met ons deelde, sloot naadloos aan op ons eigen gevoel en op dingen die wij eerder zagen bij Lisa. Het inzicht van Susan heeft ons een ruimer en liefdevol perspectief gegeven. Daarnaast merken wij inmiddels ook in het gedrag van Lisa dat er “iets” veranderd lijkt te zijn, waardoor zij meer rust lijkt te hebben en de boze uitspattingen korter zijn en de interval groter.

Voor zowel Lisa als ons zelf is er meer rust en vrolijkheid gekomen. Hiervoor zijn we Susanne erg dankbaar. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen voor eenieder die behoefte heeft aan een eerlijke, verfrissende, heldere en vooral liefdevolle coaching op welke situatie dan ook.

Trui (57)

Vul het contactformulier in.